E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
Riv05.05.20235 травня відбулась робоча зустріч фахівців відділення НСПП в Рівненській області із директором Рівненського регіонального центру підвищення кваліфікації Тетяною Янчик, під час якої підписано Меморандум про співпрацю між відділенням та центром.
Метою Меморандуму є співпраця у галузі освіти, інноваційних розробок, культурних обмінів, розширення взаєморозуміння, розвиток, поглиблення партнерських і ділових стосунків між сторонами, сприяння роботі НСПП тощо.
Під час зустрічі обговорено основні перспективи подальшої співпраці, опрацьовано план-графік підвищення кваліфікації для новопризначених керівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій на 2023 рік.
Зокрема з метою виконання пункту 4.12 Плану роботи Національної служби посередництва і примирення узгоджено залучення фахівців відділення до проведення лекцій та обговорено теми лекцій. Для слухачів центру, з метою поширення правових знань про соціальний діалог та порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), заплановано теми лекцій щодо застосування Законів України «Про соціальний діалог в Україні», «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)», «Про колективні угоди та договори» та практики їх вирішення в Рівненській області.
Насамкінець окреслено низку спільних заходів з метою реалізації положень Меморандуму.