E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
ca24052323 травня у рамках Угоди про співпрацю між відділенням НСПП в Полтавській області та кафедрою управління персоналом, економіки праці та економічної теорії Полтавського університету економіки і торгівлі начальник відділення Оксана Атаманюк та головний спеціаліст відділення Олена Кротова взяли участь у засіданні круглого столу кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії Полтавського університету економіки і торгівлі та тему: «Сучасні вимоги до якості підготовки ефективних HR-менеджерів».
Мета заходу: Обговорення актуальних питань щодо забезпечення якісної підготовки ефективних HR-менеджерів в сучасних умовах.
Організаторами та модераторами круглого столу були: завідувачка кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії ПУЕТ, доктор економічних наук, професор, Тетяна Костишина та кандидати економічних наук, доценти кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії ПУЕТ Оксана Тужилкіна і Віталій Шаповалов.
В обговоренні питань порядку денного взяли участь стейкхолдери представники органів виконавчої влади; HR-менеджери Регіональної рекрутингової агенції та Кернел Груп; он-лайн професори та викладачі Політехнічного університету Валенсії (Іспанія), Бухарестського університету Артіфекс (Румунія) та Національного інституту економічних досліджень Республіки Молдова.
Учасники круглого столу обговорили багато питань щодо освіти під час війни та забезпечення якісної підготовки HR-менеджерів в сучасних умовах
Під час виступів Оксана Атаманюк та Олена Кротова висвітлили питання щодо основних завдань та повноважень НСПП та практики вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) на Полтавщині.
Увагу присутніх було зосереджено на завданнях НСПП та роботі відділення щодо підвищення рівня правової культури та правової обізнаності населення.
Олена Кротова наголосила на важливості підготовки професійних HR-менеджерів, що є частиною запоруки стабільності стану соціально-трудових відносин у колективах підприємств, установ, організацій області.
Насамкінець виступів представники відділення подякували організаторам за можливість брати участь в обговоренні важливих питань та ділитись своїм досвідом.