E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

IMG 3641Сектор аналітично-інформаційної роботи та прогнозування відділення НСПП в Хмельницькій області

11 грудня 2014 року начальником відділення НСПП в Хмельницькій області (далі – Відділення) Тетяною Бабич взято участь у засіданні обласного Форуму лідерів профспілкових, громадських організацій та представників територіальних громад «Соціальні ініціативи», на якому розглядались проблеми модернізації державного управління й розвитку громадянського суспільства в Україні, актуальні питання соціально-політичного розвитку України, участь профспілкових та громадських організацій у розбудові громадянського суспільства, а також виклики, які постають при цьому та шляхи їх подолання.

Серед запрошених також були перші керівники Хмельницької облдержадміністрації та її департаментів, обласної ради, Федерації профспілок, а також вищих навчальних закладів області, громадських організацій та інші зацікавлені особи, які поділились своїми думками щодо проблематики запропонованих до обговорення питань.

Виступаючи перед учасниками Форуму, Т. Бабич зазначила, що зараз найбільш актуальними є питання подальшого економічного розвитку держави, забезпечення курсу реформ у економічному та суспільно-політичному житті, здійснення діалогу з конфліктуючими сторонами та збереження соціальної стабільності у суспільстві. Вона підкреслила, що досягнення успіху у реалізації європейських прагнень України можливе за умови здійснення першочергових реформ державного управління, децентралізації та оновлення влади, системи судових та правоохоронних органів, національної безпеки та оборони, податків, охорони здоров’я, а також розвитку підприємництва. Значна увага у її виступі була приділена висвітленню питань інституціональної спроможності НСПП щодо забезпечення стабільності у сфері соціально-трудових відносин та взаємодії фахівців Відділення з громадськістю області при виконанні покладених на Службу завдань.

Наприкінці свого виступу Т. Бабич підкреслила важливість консолідації зусиль усіх сторін соціального діалогу та представників громадянського суспільства у досягненні миру, соціальної злагоди та спокою у державі та висловила впевненість, що саме завдяки цьому усі негаразди будуть подолані і наша держава займе гідне місце серед інших європейських країн.

Участь у засіданні Форуму сприяла подальшому поглибленню взаємопорозуміння між його учасниками, зміцненню ділових зв’язків з керівниками органів місцевої державної влади та місцевого самоврядування, профспілок, громадських організацій області, а тому фахівці Відділення будуть і надалі спрямовувати свою роботу на забезпечення належної взаємодії в межах своєї компетенції з усіма зацікавленими соціальними партнерами та громадськістю області.