E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

 23 травня 2019 року в приміщенні Будинку профспілок відбулася робоча нарада голови Черкаської обласної організації профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства (далі – Профспілка) П.Жигайла та в. о. начальника відділення НСПП в Черкаській області Л.Єжель, під час якої були обговорені практичні аспекти застосування Закону України «Про соціальний діалог в Україні».

  Зокрема, Л.Єжель відзначила, що на сучасному етапі впровадження соціально-економічних реформ та децентралізації влади, шляхом проведення соціального діалогу врегульовується широке коло питань розвитку виробництва, зайнятості, граничні розміри скорочення чисельності штату, створення нових робочих місць тощо та ознайомила П.Жигайла з основними положеннями Закону України «Про соціальний діалог в Україні», надала усні та письмові роз’яснення щодо порядку підготовки та подання до Відділення документів для проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторін профспілок і організацій роботодавців.

  Як зауважив П.Жигайло, ведення соціального діалогу є однією із основних засад соціальної стабільності в суспільстві та висловив сподівання на подальший розвиток взаємних відносин з метою попередження виникнення ускладнень стану соціально-трудових відносин у трудових колективах підприємств – членів Профспілки.

 На завершення наради була досягнута домовленість про передплату Профспілкою Бюлетеня Національної служби посередництва і примирення на ІІ півріччя 2019 року.