E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Для участі у колективних переговорах з укладення колективних договорів і угод та для делегування представників до відповідних органів соціального діалогу, участі у міжнародних заходах, відділенням Національної служби посередництва і примирення в Сумській області здійснюється робота по оцінці відповідності критеріям репрезентативності на територіальному рівні.

 

Так, 22 квітня 2019 року до Відділення надійшла заява та відповідні документи, необхідні для проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності від Сумської обласної організації роботодавців туристичних агентств, готелів та санаторно-курортних організацій.

 

Дана організація роботодавців входить до складу Федерації організацій роботодавців Сумської області, яка, в свою чергу, є суб’єктом Генеральної угоди на 2016 – 2017роки.

 

Основний вид економічної діяльності організації роботодавців – діяльність організацій промисловців і підприємців (КВЕД 94.11).

 

До складу Сумської обласної організації роботодавців туристичних агентств, готелів та санаторно-курортних організацій входять підприємства області, на яких працює 25011 найманих працівників.

 

За результатами опрацювання поданих матеріалів, комісія Відділення прийняла рішення про відповідність критеріям репрезентативності даної організації роботодавців на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

 

На підставі прийнятого рішення, 28 травня 2019 року в приміщенні відділення Національної служби посередництва і примирення в Сумській області в урочистій атмосфері начальник Відділення О.Пирогов вручив свідоцтво від 22.05.2019 № 001-19-18-Т голові ради Федерації організацій роботодавців Сумської області Тесленку Ігорю Миколайовичу, до складу якої входить дана профспілкова організація.

 

Начальник Відділення подякував за плідну співпрацю, привітав з отриманням свідоцтва та наголосив, що працівники Відділення готові в подальшому надавати консультації представникам роботодавців.