E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні», Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторони профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21.07.2011 № 73, у серпні 2020 року до відділення Національної служби посередництва і примирення  в Сумській області (далі - Відділення) надійшли документи від Сумської обласної профспілки працівників соціальної сфери України для підтвердження репрезентативності на територіальному рівні.

 

Сумська обласна профспілка працівників соціальної сфери України є обласною профспілковою організацією до складу якої входять первинні профспілкові організації, розташовані на території м. Суми та Сумської області. Профспілка входить до складу і керується Статутом професійної спілки працівників соціальної сфери України.

 

Загальна чисельність членів Сумської обласної профспілки працівників соціальної сфери України, становить 2310 осіб.

 

Основний вид економічної діяльності профспілки – «діяльність професійних спілок» (КВЕД 94.20).

 

 

Сумська обласна профспілка працівників соціальної сфери України не є підписантом територіальних угод по Сумській області.

 

За результатами опрацювання поданих матеріалів, Комісією Відділення прийнято рішення про підтвердження репрезентативності Сумської обласної профспілки працівників соціальної сфери України на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

 

 

Так, на підставі прийнятого рішення, 23травня 2020 року начальник Відділення О. Пирогов вручив свідоцтво про підтвердження репрезентативності на територіальному рівні голові профспілки  Н.Хіляй.

 

Сторони зустрічі домовились про подальшу співпрацю та взаємне оперативне інформування для ефективного реагування на ускладнення соціально-трудових відносин у трудових колективах області.