E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

фото 36Відповідно до Закону України "Про соціальний діалог в Україні", Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21.07.2011 № 73, у березні 2021 року до відділення НСПП в Тернопільській області (Відділення) надійшли документи від Тернопільської обласної ради профспілок (Профоб'єднання) для підтвердження репрезентативності.
Тернопільська обласна рада профспілок є добровільним об'єднанням обласних організацій всеукраїнських і регіональних профспілок та первинних профспілкових організацій, що діють на території області і не мають обласних профспілкових виборних органів. Профоб'єднання є членською організацією Федерації профспілок України та керується її Статутом.
Тернопільська обласна рада профспілок є підписантом територіальних угод по Тернопільській області.
За результатами опрацювання поданих матеріалів, Комісією Відділення підготовлено Висновок і прийнято Рішення про визнання Тернопільської обласної ради профспілок такою, що підтвердила свою репрезентативність на територіальному рівні.
19 квітня 2021 року відбулося зібрання Профоб'єднання, під час якого в урочистій обстановці начальник Відділення Наталія Шершньова вручила голові Тернопільської обласної ради профспілок Андрію Присяжному Свідоцтво від 16.04.2021 № 001-21/19-Т про підтвердження репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.
Окрім цього, учасники зібрання домовились про подальшу співпрацю та взаємне оперативне інформування з метою своєчасного реагування на ускладнення стану соціально-трудових відносин у трудових колективах області.