E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

ІванівськаВідповідно до Закону України "Про соціальний діалог в Україні", Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21.07.2011 № 73, комісією відділення НСПП в Одеській області (Відділення) з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок і організацій роботодавців (Комісія), здійснено відповідні заходи щодо проведення процедури підтвердження репрезентативності Ізмаїльської міської профспілкової організації працівників освіти і науки України та Іванівської об'єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України.
Комісія Відділення підтвердила репрезентативність Профспілковим організаціям на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладання територіальних угод та делегування представників до відповідних органів соціального діалогу.
21 травня, в урочистій обстановці,IMG 20210521 130820 на Пленумі голів територіальних організацій Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України начальник Відділення О. Шрамков вручив голові Ізмаїльської міської профспілкової організації працівників освіти і науки України Л. Душаковій та голові Іванівської об'єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України Т. Панасюк рішення та Свідоцтва (№ 002-21-15-Т та № 003-21-15-Т відповідно) про підтвердження репрезентативності на територіальному рівні.
Учасники домовились про подальшу співпрацю та взаємне інформування з метою своєчасного реагування на ускладнення стану соціально-трудових відносин та забезпечення соціальної стабільності в трудових колективах освіти і науки Одещини.