E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Sum 14.07.2021Відповідно до Закону України "Про соціальний діалог в Україні", Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21.07.2011 № 73, комісією відділення НСПП в Сумській області (Відділення) з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок і організацій роботодавців (Комісія), здійснено відповідні заходи щодо проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності Сумської обласної профспілкової організації працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості на територіальному рівні.
За результатами аналізу наданих документів Комісією підготовлено висновок про відповідність критеріям репрезентативності Сумської обласної профспілкової організації працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості.
Так, на підставі прийнятого рішення, 12 липня начальник Відділення А. Фролков вручив голові профспілки Н. Колєсовій свідоцтво про відповідність критеріям репрезентативності профспілки на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.
Насамкінець зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та своєчасного реагування на ускладнення стану соціально-трудових відносин у трудових колективах області.