E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
POL13052022Відповідно до Закону України "Про соціальний діалог в Україні", Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом НСПП від 21.07.2011 № 73, Комісією відділення НСПП в Полтавській області (Відділення) з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок і організацій роботодавців здійснено заходи щодо підтвердження репрезентативності Полтавської обласної організації професійної спілки працівників лісового господарства України на територіальному рівні.
За результатами аналізу поданих до Відділення документів Комісією підготовлено висновок про підтвердження репрезентативності Полтавської обласної організації професійної спілки працівників лісового господарства України.
13 травня, під час робочої зустрічі, начальник Відділення О. Атаманюк, на підставі прийнятого рішення, вручила голові профспілки А. Даниленку Свідоцтво про підтвердження репрезентативності Полтавської обласної організації професійної спілки працівників лісового господарства України для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.