E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
VOL27062022Відповідно до Закону України "Про соціальний діалог в Україні", Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом НСПП від 21.07.2011 №73, Комісією відділення НСПП у Волинській області з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок і організацій роботодавців здійснено заходи щодо підтвердження репрезентативності Волинської обласної організації профспілки працівників державних установ.
За результатами проведеного аналізу поданих до Відділення документів, Комісією підготовлено висновок про підтвердження репрезентативності Волинської обласної організації профспілки працівників державних установ на територіальному рівні.
27 червня, під час робочої зустрічі начальник Відділення В. Демидюк, на підставі прийнятого рішення, вручив представникам Профспілки О. Сабуровій та Н. Клец Свідоцтво про підтвердження репрезентативності Волинської обласної організації профспілки працівників державних установ для участі у колективних переговорах з укладання територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.