E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 pracivnuku derjavnux ystanov

 

Відділення НСПП в Полтавській області (далі - Відділення) продовжує сприяти застосуванню статей Закону України «Про соціальний діалог в Україні» і Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом НСПП від 21 липня 2011 року № 73, в частині визначення повноважних учасників укладення територіальної угоди.

17 лютого 2016 року  до Комісії відділення НСПП в Полтавській області з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів профспілок і роботодавців надійшли документиПолтавської обласної організації профспілки працівників державних установ України для проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності.

11 березня 2016 року, на засіданні Комісії, вказані документи були опрацьовані на предмет оцінки відповідності критеріям репрезентативності зазначеної профспілки на територіальному рівні та підготовлено висновок для прийняття рішення начальником Відділення.

Рішенням від 15 березня 2016 року №019-10/16-П було визнано Полтавську обласну організацію профспілки працівників державних установ України такою, що відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладання територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу на відповідному рівні.

16 березня 2016 року в приміщенні Відділення відбулась зустріч із головою Полтавської обласної організації профспілки працівників державних установ України І.В.Богуш. Дану зустріч працівники Відділення використали для поширення інформації про призначення і форми діяльності НСПП, зміцнення її позитивного іміджу серед учасників соціально-трудових відносин відповідно до норм Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» під час врегулювання конфліктних ситуацій на підприємствах області та особливостях Закону України «Про соціальний діалог в Україні».

На завершення зустрічі начальник Відділення С.І.Замицький вручив голові профспілки І.В.Богуш Свідоцтво від 15 березня 2016 року №018-16/16-Т про визнання Полтавської обласної організації профспілки працівників державних установ України такої, що відповідає критеріям репрезентативності.