E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» та Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року № 73 01 листопада 2016 року до відділення НСПП в Сумській області (далі – Відділення) надійшла заява та відповідні документи про підтвердження репрезентативності від Сумського обласного комітету профспілки працівників машинобудування і металообробки.

За результатами засідання Комісії відділення НСПП в Сумській області рішенням Відділення від 21.11.2016 № 002-16/18-П Сумський обласний комітет профспілки працівників машинобудування і металообробки підтвердив свою репрезентативність та визнаний таким, що відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.

22 листопада 2016 року в приміщенні Сумського обласного комітету профспілки працівників машинобудування і металообробки в урочистій обстановці начальник Відділення О.Пирогов вручив свідоцтво за №18-35 голові профспілки Ейсмонту Євгену Васильовичу.

Водночас, О. Пирогов проінформував присутніх про роботу Відділення щодо запобігання виникнення колективних трудових спорів за 10 місяців поточного року та відповів на запитання членів президії.

Начальник Відділення у своїй промові подякував за плідну співпрацю, привітав усіх присутніх з отриманням свідоцтва та наголосив, що працівники Відділення готові в подальшому надавати консультації представникам профспілок.