E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

       Відповідно до Закону України "Про соціальний діалог в україні", Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, здійснено оцінку відповідності критеріям репрезентативності Чернігівської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу України (далі-Профспілки) на територіальному рівні.

     За результатами роботи Комісії відділення НСПП прийнято позитивне рішення. 16 грудня 2016 року голові Профспілки В.Вороху урочисто вручено Свідоцтво № 005-16/25-Т провідповідність Чернігівської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу України критеріям репрезентативності для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

       По закінченню офіційної частини була проведена робоча нарада, під час якої оговорені питання щодо подальшої співпраці, спрямованої на врегулювання чинників дестабілізації стану соціально-трудових відносин, вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та забезпечення соціальної стабільності у трудових колективах Чернігівщини.